Power Bi – Objective It

Microsoft Dynamics 365 integreert volledig met de applicaties van Office 365, zoals Outlook en Excel. Bicloud. Hierdoor is het mogelijk om je hele verkooppijplijn te beheren zonder daarbij Outlook te verlaten. Krijg je een e-mail van een mogelijke klant? Geen probleem! Vanuit Outlook kun je die persoon en het bedrijf waar diegene werkt met een paar klikken aanmaken, waardoor ze automatisch aan elkaar gelinkt worden.

Door gebruik te maken van de integratie met Excel is het mogelijk om grote hoeveelheden data razendsnel te wijzigen. Dankzij de integratie kan dit allemaal gedaan worden zonder de Dynamics-omgeving te verlaten. Beste Laura: Hoe zit het met het gegevensbeheerbeleid?. Dit komt de productiviteit flink ten goede! Naast Outlook en Excel, is Dynamics 365 ook geïntegreerd met Sharepoint, OneNote, Powerpoint, Word en PowerBI.

Wat Is Microsoft Power Bi? – Datavisualisatie Met Power Bi

Dynamics 365 is altijd en overal toegankelijk via de browser of via de app (voor smartphones en tablets). Zo kunnen jij en je collega’s te allen tijde bij je klantgegevens en heb je dus overal je verkooppijplijn bij de hand. Voorspellingen voor 2021: hoe Zero Trust organisaties kan redden van incidenten. Naast dat je je verkooppijnlijn altijd bij de hand hebt, heb je met Dynamics 365 ook meer inzicht in je verkooppijplijn.

Zo zie je precies welke acties je kunt ondernemen om uiteindelijk de deal binnen te halen – verschil rij en kolom. De gegevens kunnen worden gecombineerd en verwerkt in grafieken, welke vervolgens voor de gehele organisatie zichtbaar zijn. Het maakt niet uit waar je zaken doet: je data staat altijd en overal veilig in de Microsoft Cloud.

Microsoft Power Bi Reviews, Ratings, & Alternatives

Zo weet je zeker dat al je klantgegevens veilig opgeslagen staan. Weer een zorg minder! Microsoft spendeert 13 miljard dollar per jaar aan R&D (Research and Development) voor Dynamics 365 – De NIEM-standaard toepassen op de opioïdeepidemie, COVID-19 en andere problemen. Hierdoor kun je rekenen op regelmatige updates voor Dynamics 365. Lees over de top 5 nieuwe functionaliteiten in de Dynamics 365 July Update.

Updates worden automatisch uitgerold en zijn gratis. Daarnaast is Microsoft transparant over de functionaliteiten van Dynamics 365. Guided Visualization and Guided Exploration. Door middel van de Dynamics 365 Roadmap is het voor de gebruiker duidelijk waar Microsoft aan werkt. Zo heb je een overzicht van de recent toegevoegde en toekomstige functionaliteiten.

Laat Je Data Tot Leven Komen Met Power Bi

Microsoft Power Bi - Business Intelligence Tools

Iedereen kent Excel. De een gebruikt het voor een simpel budgetje, de ander voor het maken van uitgebreide wiskundige formules. Het programma bestaat al sinds 1985 en wij durven te wedden dat iedereen er wel eens mee te maken heeft gehad – erwin Demo: denk groter over gegevensbeheer en bereik bredere voordelen. Vaak is het ook nog een van de belangrijkste, of enige, BI-tool voor bedrijven.

Maar waarom is Power BI een betere BI-tool dan Excel? Je leest onze 7 redenen hieronder. Wanneer je met Power BI werkt wordt de data automatisch ververst. In Excel zou je ad hoc en handmatig je data moeten verzamelen door het bijvoorbeeld uit systemen te exporteren en dan in Excel te plakken.

Hoe Werkt Power Bi En Wat Kan Ik Ermee? Lees Het Antwoord

Hierdoor kan je voortdurend aan de slag met het analyseren van up-to-date data waardoor je weer sneller actuele inzichten krijgt. Power BI ververst de data standaard zo’n 8 keer per dag (iedere 3 uur), met Power BI premium is het mogelijk om deze snelheid handmatig aan te passen (DAS-dia’s: opkomende trends in gegevensarchitectuur – wat is het volgende grote ding?). Ook is het mogelijk om met Power BI premium data incrementeel te laden.

Op deze manier kan het herladen van een dashboard/rapportage nog sneller (Het juiste gegevensbeheer voor de cultuur van uw organisatie). Wanneer je met Excel een rapportage wilt delen met je collega’s stuur je de nieuwste versie in een e-mail of je plaatst het op SharePoint. Met Power BI is het niet meer nodig om wekelijks of maandelijks een nieuwe versie rond te sturen omdat Power BI vanuit een Cloud-omgeving werkt en het makkelijk is om een dashboard met je collega’s te delen waarbij iedereen naar dezelfde gegevens kijkt en niet mogelijke verouderde spreadsheets.

Microsoft Bi – 100% Onafhankelijk Onderzoek – Bi Tools Microsoft

In principe heeft iedereen die toegang heeft tot het bestand de mogelijkheid om alle rapportages te bekijken, of zelfs te bewerken. Wanneer je gebruik maakt van Power BI is het makkelijk om heel nauwkeurig te bepalen welke gebruiker toegang krijgt tot welke data. Voor een rapportage kunnen bijvoorbeeld verschillende gebruikers andere machtigingen krijgen doordat ze andere rollen toegewezen krijgen – Power Bi.

Microsoft Business Analytics – Power Bi

De mogelijkheden van Excel lijken eindeloos waardoor bijna geen enkele gebruiker van het programma alles erover weet. Omdat het programma zo veel complexe mogelijkheden heeft betekent dit ook dat het lastiger te leren en te gebruiken is. Power BI is daarentegen ontzettend eenvoudig om te leren en te gebruiken. Je kan snel aan de slag met het maken van een dashboards doordat het vrij intuïtief in gebruik is en omdat het ook wel gelijkenissen vertoont met Excel – Wat is bidirectionele kruisfilters in Power BI?.

Microsoft Power Bi Services – Business Intelligence

Het is dus niet nodig om nieuwe toepassingen of (codeer) talen te leren. Daarentegen is het met Power BI ook mogelijk om met DAX complexere zaken toe te voegen. Big Data blijft een populaire term en veel bedrijven zijn er dan ook volop mee bezig – referentiegegevens. Wanneer het aankomt op Power BI versus Excel en het verwerken van Big Data dan is dit eigenlijk alleen mogelijk in Power BI.

Wanneer je met Excel in een 32-bits omgeving werkt geldt er een limiet van 2GB aan data. Wanneer je met Excel in een 64-bits omgeving werkt geldt er daarentegen geen limiet voor de bestandsgrootte. De grootte van een werkmap wordt dan alleen beperkt door de beschikbare hoeveelheid geheugen en systeembronnen.

 

Lees meer op volgende websites:

Linkbuilding
Linkbuilding uitbesteden
Linkbuilding aanvragen
Linkbuilding kantoor
Linkbuilding bureau
Linkbuilding vlaanderen
Linkbuilding nederland
Linkbuilding ervaring
Linkbuilder
Linkbuilder vacatures
Linkbuilder gent
Linkbuilder brugge
Linkbuilder kortrijk
Linkbuilder antwerpen
Linkbuilder ninove
Linkbuilder aalst
Linkbuilder revieuws
Linkbuilder websites
Linkbuilder start
Linkbuilder worden
Linkbuilder opleiding
Linkbuilding
Linkbuilding uitbesteden